KL Trip Experience Day-2

kltripday2

 

Cuaca dingin, hujan-hujan, ditambah fakta kalau ini adalah malam minggu. Aku lebih milih ngehabisin waktu dirumah sambil nulis lanjutan cerita perjalanan study tour ku di KL kemarin ditemani film Brave. Suka gagal fokus kalo lagi ngerjain sesuatu sambil nonton film, meskipun filmnya udah berkali-kali ditonton. emo10

Lanjutkan membaca KL Trip Experience Day-2

Iklan

The City and Potato Black Mushroom

Hampir jam 4 pagi dimana aku gak bisa tidur, karena maksa buat nyelesaikan sekuel dari film Sex and The City ..

Perut juga masih penuh karena masakan gagal yang harus kuhabisin, dan itu bikin aku terjaga sampe dini hari ini. Mau tidur sih, cuma karena udah terlanjur ngetik postingan ini, harus tanggung jawab buat kuselesaikan dulu. Ga fair rasanya kalo main tinggal di draft atau hapus gitu aja. Lumayan nambah isi dari blog ini juga.

Yesterday…was a kind of annoying day. But, I dont regret what I’m doing on yesterday. Even all I do is sleeping, I’m fine. I sleep all day long because a special guest just visited me!! Yeay ! 🙂

It visited me on Wednesday morning, and make me have to scream all day like a giant who just got hit. Okay, It’s because I’m in period. And I dont know why I can forget to drink my yogurt before the D-Day. Usually I drink it One or two days before the D-Day. But now, I just forget. Unfortunately, I ruin my wishlist. When period came, I can’t do anything. I’m not free. Stuck like a gum under the school table, So.. I got stuck at my lovely bed+blanket.

Sedikit cerita tentang awal hari ku. Satu-satunya yang masih sempat aku lakuin, adalah coba bikin masakan baru meskipun aku tau hasilnya gak karuan. Tapi film sex and the city sedikit ngebantu mood hari ini, I LOVE YOU SAMANTHA JONES! She’s my spirit animal! Just, never watch the movie or the series..with your family cause it will be awkward. Watch it alone, feel it alone.. and yeah I LOVE SAMANTHA JONES! She’s the real feminist!

I dont know what I should call it.. but I named it.. “Potato Black Mushroom” and it taste so-so.

Well, I should go.. cause I feel little tired now. Catch you up with my new post fellas~ ^_^