The City and Potato Black Mushroom

Hampir jam 4 pagi dimana aku gak bisa tidur, karena maksa buat nyelesaikan sekuel dari film Sex and The City ..

Perut juga masih penuh karena masakan gagal yang harus kuhabisin, dan itu bikin aku terjaga sampe dini hari ini. Mau tidur sih, cuma karena udah terlanjur ngetik postingan ini, harus tanggung jawab buat kuselesaikan dulu. Ga fair rasanya kalo main tinggal di draft atau hapus gitu aja. Lumayan nambah isi dari blog ini juga.

Yesterday…was a kind of annoying day. But, I dont regret what I’m doing on yesterday. Even all I do is sleeping, I’m fine. I sleep all day long because a special guest just visited me!! Yeay ! 🙂

It visited me on Wednesday morning, and make me have to scream all day like a giant who just got hit. Okay, It’s because I’m in period. And I dont know why I can forget to drink my yogurt before the D-Day. Usually I drink it One or two days before the D-Day. But now, I just forget. Unfortunately, I ruin my wishlist. When period came, I can’t do anything. I’m not free. Stuck like a gum under the school table, So.. I got stuck at my lovely bed+blanket.

Sedikit cerita tentang awal hari ku. Satu-satunya yang masih sempat aku lakuin, adalah coba bikin masakan baru meskipun aku tau hasilnya gak karuan. Tapi film sex and the city sedikit ngebantu mood hari ini, I LOVE YOU SAMANTHA JONES! She’s my spirit animal! Just, never watch the movie or the series..with your family cause it will be awkward. Watch it alone, feel it alone.. and yeah I LOVE SAMANTHA JONES! She’s the real feminist!

I dont know what I should call it.. but I named it.. “Potato Black Mushroom” and it taste so-so.

Well, I should go.. cause I feel little tired now. Catch you up with my new post fellas~ ^_^

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s